Close

Voorlopig geen nazomer in het vooruitzicht!

Deel op social media.

Je kan ons steunen door dit bericht te delen op social media.

Films en seriesFilms en series

In enkele zinnen kan ik het weerbeeld van de komende dagen omschrijven: Meestal droog, bewolkte perioden met op sommige dagen eens wat meer zon, overdag maxima rond 20 graden en geen al te winderige toestanden! De maand september is samenvattend gezegd somber gestart vandaag (dinsdag 1/9) vooral bewolkte perioden sinds het middaguur. Morgen (woensdag) zullen we het zonnetje dan weer vaker te zien krijgen. Vanaf donderdag tot en met zaterdag stijgen de neerslagkansen, al verwacht ik niet al te veel regenbuien in onze regio’s. We zullen het eerder met een veelal bewolkt weerbeeld moeten doen waarbij de temperaturen steeds rond 20 graden zullen blijven schommelen.

Bovendien kon de schoolgaande jeugd deze ochtend al ondervinden dat de nachten langer beginnen te worden waardoor ze sneller afkoelen. De minima lagen deze ochtend namelijk rond 7 graden in de landelijke gebieden, en dat zullen we komende nacht nog eens overdoen. In de nacht van donderdag op vrijdag halen we tijdelijk een pak zachtere minima van 16 graden waarna deze weer richting 10 graden zullen dalen vanaf komend weekend.

Vanaf zondag en begin volgende week blijft het huidige weerbeeld aanhouden. Een nazomerse periode zit er dus voorlopig niet in! 

Dit bericht werd gepubliceerd door:

Meer berichten.

Advertentie.

Films en seriesFilms en series