Close

Waarschuwing code geel: Kans op enkele stevige buien/WINDSTOTEN TOT 80KM/u.

Geldig op woe. 20 OKT VNF. vanaf 23:00 - 21 OKT 14:00. Op deze pagina kan u de ontwikkelingen volgen.

Waarschuwing code geel: Kans op veel neerslag.

GELDIG OP ZONDAG 26 JULI VAN 12u00 TOT 23u00. VOLG HIER DE NEERSLAGZONE.

BELANGRIJK BERICHT: WEERDATA GEDEELTELIJK OFFLINE.
UPDATE ZO. 25 JULI 9:46

Omwille van een storing bij onze provider is een gedeelte van onze website offline. Zo zijn we niet in de mogelijkheid om onze webcam en luchtkwaliteitsensor te tonen. We hopen dat dit probleem zo snel als mogelijk is verholpen.

Tot begin volgende week nazomeren.

Deel op social media.

Je kan ons steunen door dit bericht te delen op social media.

Films en seriesFilms en series
Wat een hitte vandaag (dinsdag 15 september 2020) waarbij het kwik tot wel 34,3 graden steeg te Ukkel! Het werd vandaag meteen de heetste septemberdag dat ooit gemeten werd in ons landje. Ook morgen mogen we nog net tropische temperaturen tot 30 graden verwachten, al zal het vanaf donderdag weer aangenamer zijn om buiten te komen voor velen. Vanaf donderdag mogen we nog steeds temperaturen verwachten die tussen de 23 tot de (na)zomerse grens van 25 graden zullen blijven schommelen. Dit weerbeeld blijft alvast tot begin volgende week aanhouden, waarbij er geen enkele drup regen zal vallen.

Pas vanaf begin volgende week lijken de regenkansen weer toe te nemen volgens de weermodellen. Diegenen die dus op herfstweer zaten te wachten, dient nog even op de tanden te bijten. Vanaf begin volgende week mogen we nog steeds aangename maxima van 21 tot 23 graden verwachten met een wisselvalliger weerbeeld. Benieuwd naar deze evolutie in de weermodellen, waarbij de updates zoals gewoonlijk zullen volgen op onze Facebookpagina!

(c) Bovenstaande foto werd getrokken en met ons gedeeld door Fanny Houtmeyers enkele dagen geleden!

Dit bericht werd gepubliceerd door:

Meer berichten.

Advertentie.

Films en seriesFilms en series