Close

Waarschuwing code geel: Kans op enkele stevige buien/WINDSTOTEN TOT 80KM/u.

Geldig op woe. 20 OKT VNF. vanaf 23:00 - 21 OKT 14:00. Op deze pagina kan u de ontwikkelingen volgen.

Waarschuwing code geel: Kans op veel neerslag.

GELDIG OP ZONDAG 26 JULI VAN 12u00 TOT 23u00. VOLG HIER DE NEERSLAGZONE.

BELANGRIJK BERICHT: WEERDATA GEDEELTELIJK OFFLINE.
UPDATE ZO. 25 JULI 9:46

Omwille van een storing bij onze provider is een gedeelte van onze website offline. Zo zijn we niet in de mogelijkheid om onze webcam en luchtkwaliteitsensor te tonen. We hopen dat dit probleem zo snel als mogelijk is verholpen.

Tot 40mm neerslag voor komende dagen.

Deel op social media.

Je kan ons steunen door dit bericht te delen op social media.

Films en seriesFilms en series

We staan voor een zeer regenachtige periode die vanaf morgenmiddag echt zal beginnen. Vandaag mogen we nog een meestal droog weerbeeld verwachten waarbij we vooral deze namiddag en vanavond dan lokaal al enkele regenbuien zullen krijgen. Vanaf morgenmiddag (vanaf pakweg 13 uur) tot en met woensdagavond blijft het dan aan één stuk erg regenachtig met vooral op woensdag een flinke plens water dat in de verwachtingen zit. In onze provincie kan er tot zo’n 40 mm naar beneden vallen volgens de recentste uitdraai van de weermodellen. (zie kaartje hieronder) Ook de wind zal vanaf morgen een tandje bijsteken met rukwinden tot 60 km/h die kunnen voorkomen bij zachte maxima tot +11 graden.

Toeval of niet.. Vanaf Kerstavond (donderdagavond) lijkt het na een regenachtige periode weer droger te worden met ook op Kerstdag (vrijdag) een adempauze. Het ziet er wel naar uit dat we overdag nog maar +5 graden zullen halen met opnieuw nachtvorst tijdens de nachtperioden, en dat is alweer even geleden! Vanaf komend weekend nemen de neerslagkansen weer toe, die tijdens de nachtperioden een al wat meer winters karakter zullen aannemen.

Dit bericht werd gepubliceerd door:

Meer berichten.

Advertentie.

Films en seriesFilms en series