Close

Adverteren op Weerstation Zoersel?

Dat is mogelijk! Wie het weer uit de gemeente Zoersel & omstreken wil weten brengt regelmatig een bezoek aan onze website. Onze website bereikt een gemiddelde aan 500 bezoekers per dag. Bij spannende natuurfenomenen zoals hevige regenvel, stevige rukwinden of hittegolven stijgt dit bezoekersaantal naar tot wel 5000 bezoekers & meer.

Mogelijkheden.

De reclamemogelijkheden bestaan uit verschillende banners op de website, de banners worden op verschillende delen van de website weergegeven. Prijzen zijn afhankelijk van de plaatsing van de banner.

Dit zijn de beschikbare bannerformaten:
– 120×600
– 300×250
– 468×60
– 500×500
– 728×90

Een mooie, grotere plek bovenaan? Ook dat is mogelijk:
– 1200 x 200 (desktop)
– 1000 x 500 (mobiele apparaten)

U levert zelf de banner aan of laat deze ontwikkelen door ons.

 

Samen maken we er een succes van!

Steeds meer ondernemers ontdekken dat internet reclame werkt. Tegen een relatief laag tarief zijn vele bezoekers van onze website in de regio van Zoersel & omstreken te benaderen. Dat maakt adverteren op de website van Weerstation Zoersel interessant. Dit zorgt niet enkel voor meer naamsbekendheid maar verhoogt ook automatisch uw omzet.

Contacteer ons.

Wat fijn dat je contact met ons wenst op te nemen. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij trachten deze dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

Door onderstaand formulier in te vullen ga je er mee akkoord dat we je gegevens enkel opslaan en gebruiken in het kader om je vraag te beantwoorden.