Close
1200px-ATV_logo_Belgium
 • Garagist is vernielingen door naburige padelspelers beu

  De zaakvoerder van een Honda-garage in Kalmthout is de vernielingen beu die z’n buren aanbrengen op de parking van z’n garage. Die buren, dat zijn de padelspelers van tennisclub Snauwaert, die recent drie padelvelden aanlegde. De garagist zegt wekelijks nieuwe schade te hebben aan z’n voertuigen door overvliegende padelballen. Ook z’n omheining werd al opengesneden om verloren ballen terug te halen.

 • Conflict rond verzakking: hinder aan Straatsburgbrug kan nog lang duren

  De Straatsburg-brug in het noorden van Antwerpen is al maanden deels afgesloten door een wegverzakking en de problemen blijven er zich opstapelen. Het Agentschap Wegen en Verkeer ligt in conflict met Aquafin over de zaak. De stad uitrijden van het Havenhuis naar Kinepolis en de Groenendaallaan is intussen al drie maanden niet meer mogelijk. De fundering van de brug moet wellicht hersteld worden. Dus de verkeershinder is er nog niet meteen van de baan.

 • ATV bedankt vrijwilligers in vaccinatiecentrum met chocola

  We hebben in deze coronatijd de helden van de zorg. Maar er zijn natuurlijk ook de helden van de vaccinatie-centra. De vrijwilligers die daar elke dag met veel plezier komen helpen. Zij krijgen ook alle lof van iedereen die al gevaccinneerd is. En daarom wil ATv alle vrijwilligers in de vaccinatie-centra bedanken. Dat doen we door hen in de kijker te zetten en door hen chocolade te schenken..

 • Gerestaureerd bebakeningsschip uit 1952 wordt woonboot

  Van de Tall Ships naar een iets kleiner schip dan. De Doel is een schip uit 1952 dat werd gebruikt om bakens op de Schelde te plaatsen en te onderhouden. Het schip is beschermd als varend erfgoed maar raakte toch in verval. Maar nu is het gerestaureerd en verkocht aan een nieuwe eigenaar die er op wil gaan wonen. De Doel voer vandaag naar haar nieuwe ligplaats in het Houtdok.