Close
1200px-ATV_logo_Belgium
 • Dancing Dimi stunt op World Matchplay

  Knappe stunt van Dancing Dimi. De dartsspeler heeft zich geplaatst voor de halve finale van de World Matchplay. In een zinderende kwartfinale versloeg hij de wereldkampioen en nummer 1 van de wereld Gerwyn Price.

 • Opvang zit overvol met cavia's en konijnen

  In Deurne is dierenopvangcentrum Socio overspoeld met gedumpte knaagdieren. Dat gebeurt wel vaker tijdens de grote vakantie, maar het is nog nooit zo erg geweest zeggen ze daar. Het opvangcentrum kreeg op een week tijd zowat zestig cavia's en een dertigtal konijnen binnen van mensen die de dieren ergens gevonden hebben. Bossen en parken overal komen mensen dozen tegen met huisdieren die uit huis gezet zijn omdat de baasjes op reis willen.

 • Moeten ouders hun oudere kinderen aansporen om hun vaccin te halen?

  Naar schatting de helft van de jongvolwassenen tussen 18 en 25 jaar gaat niet in op de uitnodiging voor een coronavaccin, dat merken ze bij vaccinatiecentrum Noorderkempen, maar lijkt ook de trend in heel wat andere Antwerpse vaccinatiedorpen. Wie meerderjarig is krijgt uiteraard rechtstreeks een uitnodiging toegestuurd en daarom wordt nu geopperd ook de ouders van de jongeren te contacteren.

 • Hulpactie: honderden nieuwe koelkasten onderweg naar Wallonië...

  Meer dan 100 koelkasten en wasmachines vertrokken deze week vanuit Antwerpen naar het door de overstromingen getroffen gebied in Wallonië. Antwerps ondernemer Jan Engels reed vandaag zelf met een volgeladen vrachtwagen naar de gemeente Limbourg. Hij kon met eigen ogen zien hoe groot de nood er is.