Close

Waarschuwing code geel: Kans op enkele stevige buien/WINDSTOTEN TOT 80KM/u.

Geldig op woe. 20 OKT VNF. vanaf 23:00 - 21 OKT 14:00. Op deze pagina kan u de ontwikkelingen volgen.

Waarschuwing code geel: Kans op veel neerslag.

GELDIG OP ZONDAG 26 JULI VAN 12u00 TOT 23u00. VOLG HIER DE NEERSLAGZONE.

BELANGRIJK BERICHT: WEERDATA GEDEELTELIJK OFFLINE.
UPDATE ZO. 25 JULI 9:46

Omwille van een storing bij onze provider is een gedeelte van onze website offline. Zo zijn we niet in de mogelijkheid om onze webcam en luchtkwaliteitsensor te tonen. We hopen dat dit probleem zo snel als mogelijk is verholpen.

1200px-ATV_logo_Belgium
 • 1600 nieuwe ziekenhuisbedden: "Geeft meer comfort"

  De patiënten van het ZNA Middelheim liggen voortaan allemaal in een nieuw bed. Want de oude, versleten bedden zijn vervangen. Tegen 2024 moeten er in de ZNA ziekenhuizen 1600 nieuwe bedden in gebruik zijn. Ze verhogen het comfort voor de patiënten én voor het ziekenhuispersoneel. En dat merken ze allemaal meteen.

 • Klasgenootjes Loes zingen samen met Koen Wauters: "Muziek was haar leven"

  De klasgenootjes van Loes hebben vandaag samen met Koen Wauters een liedje ingezongen. Loes is het meisje van zeven dat in februari om het leven kwam bij een tragisch verkeersongeval in Schoten. Haar vader besloot om samen met bevriende muzikanten een cd te maken. Onder andere met Jean-Bosco Safari die het nummer schreef voor Loes en haar klasgenootjes. En het lied gaat over, hoe kan het ook anders, de eenhoorn.

 • GO! gaat klimaatspijbelaars geen straf opleggen: "Maar geen wekelijkse gewoonte"

  Leerlingen uit het gemeenschapsonderwijs die morgen mee gaan betogen voor het klimaat, zullen daar niet zwaar voor worden gesanctioneerd. Dat heeft de Antwerpse Scholengroep van het Gemeensschapsonderwijs beslist. Al geeft de onderwijskoepel meteen mee dat het geen wekelijkse gewoonte mag worden.

 • Cocommentator Urbain Spaenhoven blikt vooruit op Antwerpse derby

  Zaterdagavond staat nog eens een Antwerpse derby op het programma. City Pirates uit Merksem ontvangt in de tweede amateurklasse Berchem Sport. ATV zendt de wedstrijd live uit. Het commentaar wordt voorzien door onze eigen Bjorn Borgt. Co-commentator is Urbain Spaenhoven, die het Antwerpse voetbal natuurlijk door en door kent.