Close

KokenKoken

1200px-ATV_logo_Belgium
 • Rustige start voor vaccinatiecentrum Noorderkempen

  Vaccinatiecentrum Noorderkempen op het militair vliegveld in Brasschaat heeft vanmorgen voor het eerst de deuren geopend: dertig zorgverleners mochten het centrum inwijden, een fractie van de 2.400 mensen die er binnenkort dagelijks een prikje zullen krijgen. Een opstart in mineur.

 • Mobiliteitsminister Lydia Peeters pleit bij De Lijn voor behoud tramlijnen 4 en 7

  De Vlaamse regering heeft ook oor naar het protest rond het afschaffen van twee tramlijnen in Mortsel en Hoboken. Mobiliteitsminister Lydia Peeters heeft al een delegatie voor het behoud van tram 7 ontvangen, en krijgt binnenkort ook de actiegroep voor tram 4 over de vloer. Ze zegt dat het afschaffen van die tramlijnen niet gedragen wordt door de bevolking en wil De Lijn overtuigen om die beslissing te herroepen.

 • Portugees van Deurne wordt slagerij/traiteur uit noodzaak

  De Portugees van Deurne is niet langer een restaurant, maar wel een slagerij en traiteur. De zaakvoerder zag het niet zitten nog langer te wachten op coronaversoepelingen. De financiële toestand verplichtte hem actie te ondernemen en dus maakte hij van zijn restaurant een slagerij.

 • Arboretum Kalmthout sterk dankzij vrijwilligers

  Op 27 februari start de Week van de Vrijwilligers en die gaat niet onopgemerkt voorbij, ook niet in Arboretum Kalmthout. De vele vrijwilligers zijn er onmisbaar. Zonder hen zou de arboretumtuin er helemaal anders uitzien, en zelfs minder biodivers.