Close

Waarschuwing code geel: Kans op enkele stevige buien/WINDSTOTEN TOT 80KM/u.

Geldig op woe. 20 OKT VNF. vanaf 23:00 - 21 OKT 14:00. Op deze pagina kan u de ontwikkelingen volgen.

Waarschuwing code geel: Kans op veel neerslag.

GELDIG OP ZONDAG 26 JULI VAN 12u00 TOT 23u00. VOLG HIER DE NEERSLAGZONE.

BELANGRIJK BERICHT: WEERDATA GEDEELTELIJK OFFLINE.
UPDATE ZO. 25 JULI 9:46

Omwille van een storing bij onze provider is een gedeelte van onze website offline. Zo zijn we niet in de mogelijkheid om onze webcam en luchtkwaliteitsensor te tonen. We hopen dat dit probleem zo snel als mogelijk is verholpen.

Na regen komt zonneschijn!

Deel op social media.

Je kan ons steunen door dit bericht te delen op social media.

Films en seriesFilms en series

Goedenavond beste volgers van deze nieuwsbrief! Het is alweer een tijdje geleden dat er een nieuwsbericht langs deze weg uitgestuurd werd. De komende dagen mogen we een erg regenachtig weerbeeld verwachten waarbij er voornamelijk in het oostelijke deel van ons land vrij veel regen kan vallen. De weermodellen suggereren momenteel neerslaghoeveelheden tussen de 25 tot 50 mm in onze provincie, met in delen van de Ardennen, Luxemburg en het westelijke deel van Duitsland met mogelijk zelfs tot meer dan 100 mm op enkele dagen tijd! 

Vanaf komende vrijdag zal het weerbeeld zich langzaam maar zeker herstellen waarbij we vanaf dit weekend opnieuw kunnen genieten van een zomers warm, droog en zonnig meerdaagse waarbij de temperaturen vlot richting de 25 graden en warmer zullen stijgen. 

Dit bericht werd gepubliceerd door:

Meer berichten.

Advertentie.

Films en seriesFilms en series