Close
  • OPGELET: Ons weerstation zal wegens onderhoud vanaf dinsdag 1 september tijdelijk niet beschikbaar zijn. We verwachten vanaf midden volgende week, woensdag 9 september, weer online te zijn.

Lancering SpaceX Crew Dragon verplaatst.

Zomer 2020Zomer 2020

Lancering SpaceX Crew Dragon verplaatst.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vanwege het slechte weer kon gisteren, woensdag 28 mei, de lancering van de Crew Dragon van SpaceX niet doorgaan. Deze is verplaatst naar zaterdag aanstaande. De lancering, zal bij goed weer, plaats vinden om 21u22. Indien het weer dan ook niet wil mee zitten zal men zondagavond om 21u00 een derde poging ondernemen.

Door de lancering zal er sinds lange tijd opnieuw een bemande vlucht naar de ruimte worden uitgevoerd vanuit Amerika en dit met een Amerikaans ruimteschip. De NASA was sinds die tijd afhankelijk van het Russische Sojoez capsule. Het is voor de eerste maal dat een bedrijf met commerciële achtergrond, genaamd SpaceX, een bemande vlucht zal uitvoeren.

Je kan de live stream volgen via onze website. Klik hier om deze te (her)bekijken. Vergeet dit bericht ook niet te delen met je vrienden.

Geef een reactie

Andere berichten

Tot begin volgende week nazomeren.

Wat een hitte vandaag (dinsdag 15 september 2020) waarbij het kwik tot wel 34,3 graden steeg te Ukkel! Het werd vandaag meteen