Close

Waarschuwing code geel: Kans op enkele stevige buien/WINDSTOTEN TOT 80KM/u.

Geldig op woe. 20 OKT VNF. vanaf 23:00 - 21 OKT 14:00. Op deze pagina kan u de ontwikkelingen volgen.

Waarschuwing code geel: Kans op veel neerslag.

GELDIG OP ZONDAG 26 JULI VAN 12u00 TOT 23u00. VOLG HIER DE NEERSLAGZONE.

BELANGRIJK BERICHT: WEERDATA GEDEELTELIJK OFFLINE.
UPDATE ZO. 25 JULI 9:46

Omwille van een storing bij onze provider is een gedeelte van onze website offline. Zo zijn we niet in de mogelijkheid om onze webcam en luchtkwaliteitsensor te tonen. We hopen dat dit probleem zo snel als mogelijk is verholpen.

Lancering SpaceX Crew Dragon verplaatst.

Deel op social media.

Je kan ons steunen door dit bericht te delen op social media.

Films en seriesFilms en series

Vanwege het slechte weer kon gisteren, woensdag 28 mei, de lancering van de Crew Dragon van SpaceX niet doorgaan. Deze is verplaatst naar zaterdag aanstaande. De lancering, zal bij goed weer, plaats vinden om 21u22. Indien het weer dan ook niet wil mee zitten zal men zondagavond om 21u00 een derde poging ondernemen.

Door de lancering zal er sinds lange tijd opnieuw een bemande vlucht naar de ruimte worden uitgevoerd vanuit Amerika en dit met een Amerikaans ruimteschip. De NASA was sinds die tijd afhankelijk van het Russische Sojoez capsule. Het is voor de eerste maal dat een bedrijf met commerciële achtergrond, genaamd SpaceX, een bemande vlucht zal uitvoeren.

Je kan de live stream volgen via onze website. Klik hier om deze te (her)bekijken. Vergeet dit bericht ook niet te delen met je vrienden.

Dit bericht werd gepubliceerd door:

Meer berichten.

Advertentie.

Films en seriesFilms en series