Close

Waarschuwing code geel: Kans op enkele stevige buien/WINDSTOTEN TOT 80KM/u.

Geldig op woe. 20 OKT VNF. vanaf 23:00 - 21 OKT 14:00. Op deze pagina kan u de ontwikkelingen volgen.

Waarschuwing code geel: Kans op veel neerslag.

GELDIG OP ZONDAG 26 JULI VAN 12u00 TOT 23u00. VOLG HIER DE NEERSLAGZONE.

BELANGRIJK BERICHT: WEERDATA GEDEELTELIJK OFFLINE.
UPDATE ZO. 25 JULI 9:46

Omwille van een storing bij onze provider is een gedeelte van onze website offline. Zo zijn we niet in de mogelijkheid om onze webcam en luchtkwaliteitsensor te tonen. We hopen dat dit probleem zo snel als mogelijk is verholpen.

Inzamelactie 2022

Weerstation Zoersel & omstreken is een groeiend bedrijf met een Facebookpagina van meer dan 20.000 volgers (januari 2021) die dagelijks onze weerberichten volgen die geldig zijn voor het volledige grondgebied van de provincie Antwerpen. Sinds 2016 zijn wij actief om op een volledig vrijwillige manier alle informatie op een overzichtelijke wijze aan de inwoners van Zoersel & omstreken weer te geven. Op deze website worden zowel radarbeelden verzameld, alsook metingen van onze weerstations in Kalmthout en in Zoersel.

Om verder te blijven groeien, kunnen ondernemers en particulieren een vrijwillige bijdrage leveren aan dit project. Dankzij de inzamelacties van de voorgaande jaren, hebben we immers al tal van vernieuwingen kunnen doorvoeren om de weergegevens nog uitgebreider, sneller en beter te kunnen meten en op deze website te publiceren voor alle inwoners van de provincie Antwerpen.

Zo konden we in 2020 een nieuwe weerserver aankopen, we lieten een grondig onderhoud uitvoeren op ons weerstation (Davis Vantage Pro 2), we kochten enkele temperatuursensoren aan en tot slot zorgden we voor een vernieuwde versie van onze website die eind 2020 gepubliceerd werd.

Uw vrijwillige bijdrage is dan ook van cruciaal belang om het voortbestaan van deze website (onderhoud servers) en ons weerstation te blijven garanderen. Bedrijven hebben sinds januari 2021 ook de mogelijkheid om ons te steunen door op onze startpagina te adverteren. Reclamekosten zijn immers 100% fiscaal aftrekbaar en dus interessant voor lokale ondernemers. Meer informatie daaromtrent kan u via https://weerstationzoersel.be/start.adverteren/ raadplegen.

Indien u als bedrijf een bijdrage stort van minstens € 40, dan kan u via ons contactformulier een factuur aanvragen om deze giften te verantwoorden in uw boekhouding. Indien u met vragen zit, twijfel dan niet om ons te contacteren via volgend contactformulier* Indien anoniem doneren = naam: Anoniem

* Onze betaalprovider Mollie houdt een kleine commissie in op jouw bijdrage. Meer informatie daaromtrent kan u via deze link raadplegen.

 

Liever niet via internet doneren? Alle begrip voor!

Per overschrijving kan een donatie overgemaakt worden naar BE05 7370 5369 2775 / KREDBEBB op naam van Weerstation Zoersel & omstreken.