Close
Zomer 2020Zomer 2020

Het weer voor komende dagen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Sinds dit weekend is het zomerse weer met maxima tot 25 graden tijdelijk terug, en daar konden we alleen maar van genieten! Vandaag stegen de maxima zoals verwacht richting 25 graden bij een wisselend bewolkt weerbeeld. Vanavond en vannacht neemt de bewolking verder toe en kan er wat regen vallen bij minima van 13 graden.

De komende dagen zal het kwik niet meer zo hoog klimmen als dit weekend, al zal het zeker nog aangenaam vertoeven worden volgende week! Elke dag zullen de temperaturen tussen 21 tot 24 graden stijgen met elke dag de nodige portie zonneschijn die we zullen krijgen. De regenbuien die voor morgen op de planning stonden, lijken nu vanavond en vannacht te vallen waardoor het zonnetje morgen (vooral tijdens de namiddagperiode) kan schijnen. We zullen er van moeten profiteren, want vanaf komend weekend lijkt het opnieuw wisselvalliger te worden.

Intussen wilde ik graag nog meedelen dat we intussen met meer dan 16 000 likes en bijna 18 000 volgers zitten op deze Facebookpagina! Naast een nieuwe website die we enkele weken geleden gelanceerd hebben alsook een mogelijkheid tot het verkrijgen van nieuwsberichten per mail, zijn we op zoek welke nieuwigheden jullie er graag nog bij willen hebben. Laat maar weten hieronder in de comments! ⬇️👌

(c) Onderstaande foto werd gemaakt en gedeeld door Sven Vermeiren.

Geef een reactie

Andere berichten

  • Van 05/08 00u tot 08/08 00u : Almaar warme lucht wordt de volgende dagen naar ons land gestuurd. Vanaf woensdag worden in de meeste streken zomerse, en vanaf donderdag tropische temperaturen verwacht. De kans op een hittegolf is groot (criteria code geel).

    Bij dergelijke temperatuurwaarden kunnen maatregelen getroffen worden om oudere en zwakkere mensen te beschermen, door hen meer te laten drinken en hen niet in rechtstreeks zonlicht te laten vertoeven. Wees waakzaam.

    De situatie dient opgevolgd te worden, aangezien de huidige indicaties er op wijzen dat een opschaling naar een oranje waarschuwing mogelijk is.