Close

Het weer voor komende dagen.

Deel op social media.

Je kan ons steunen door dit bericht te delen op social media.

Films en seriesFilms en series
Sinds dit weekend is het zomerse weer met maxima tot 25 graden tijdelijk terug, en daar konden we alleen maar van genieten! Vandaag stegen de maxima zoals verwacht richting 25 graden bij een wisselend bewolkt weerbeeld. Vanavond en vannacht neemt de bewolking verder toe en kan er wat regen vallen bij minima van 13 graden.

De komende dagen zal het kwik niet meer zo hoog klimmen als dit weekend, al zal het zeker nog aangenaam vertoeven worden volgende week! Elke dag zullen de temperaturen tussen 21 tot 24 graden stijgen met elke dag de nodige portie zonneschijn die we zullen krijgen. De regenbuien die voor morgen op de planning stonden, lijken nu vanavond en vannacht te vallen waardoor het zonnetje morgen (vooral tijdens de namiddagperiode) kan schijnen. We zullen er van moeten profiteren, want vanaf komend weekend lijkt het opnieuw wisselvalliger te worden.

Intussen wilde ik graag nog meedelen dat we intussen met meer dan 16 000 likes en bijna 18 000 volgers zitten op deze Facebookpagina! Naast een nieuwe website die we enkele weken geleden gelanceerd hebben alsook een mogelijkheid tot het verkrijgen van nieuwsberichten per mail, zijn we op zoek welke nieuwigheden jullie er graag nog bij willen hebben. Laat maar weten hieronder in de comments! ⬇️👌

(c) Onderstaande foto werd gemaakt en gedeeld door Sven Vermeiren.

Dit bericht werd gepubliceerd door:

Meer berichten.

Advertentie.

Films en seriesFilms en series