Close

Waarschuwing code geel: Kans op enkele stevige buien/WINDSTOTEN TOT 80KM/u.

Geldig op woe. 20 OKT VNF. vanaf 23:00 - 21 OKT 14:00. Op deze pagina kan u de ontwikkelingen volgen.

Waarschuwing code geel: Kans op veel neerslag.

GELDIG OP ZONDAG 26 JULI VAN 12u00 TOT 23u00. VOLG HIER DE NEERSLAGZONE.

BELANGRIJK BERICHT: WEERDATA GEDEELTELIJK OFFLINE.
UPDATE ZO. 25 JULI 9:46

Omwille van een storing bij onze provider is een gedeelte van onze website offline. Zo zijn we niet in de mogelijkheid om onze webcam en luchtkwaliteitsensor te tonen. We hopen dat dit probleem zo snel als mogelijk is verholpen.

Extra details over komende hittegolf! 🥵

Deel op social media.

Je kan ons steunen door dit bericht te delen op social media.

Films en seriesFilms en series
Vandaag en morgen beleven we de koelste dagen van deze week met temperaturen tussen de 20 en 22 graden. De komende uren blijft het meestal zwaarbewolkt met her en der een bui die kan vallen. Jammer genoeg zijn de regenhoeveelheden zeer beperkt en blijft het op de meeste plaatsen vanavond droog. Ook morgen blijft het volledig droog met zonnige perioden afgewisseld met wolkenvelden.

Vanaf woensdag krijgen we stralend weer met temperaturen die al richting de 30 graden kunnen klimmen. Donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag krijgen we een stevige hittegolf met elke dag temperaturen die tussen de 32 en 34 graden zullen liggen. Het is zelfs niet onmogelijk dat de hittegolf tot volgende week woensdag zal blijven duren. Vooral op vrijdag, zaterdag en zondag lijken de heetste dagen te worden met maxima tot zeer lokaal zelfs 35 graden. De kans op regen en/ of onweer is jammer genoeg nihil tijdens deze periode. Tijdens de nachtperioden koelt het gelukkig wel af met minimatemperaturen tussen de 15 en de 20 graden.

De actuele temperaturen kunnen jullie ook steeds raadplegen op onze website.

Dit bericht werd gepubliceerd door:

Meer berichten.

Advertentie.

Films en seriesFilms en series