Close
  • OPGELET: In verband met een aanhoudende problemen op onze website zullen ons webservers met spoed gereboot worden. De reboot zal tussen 00:00 en 04:00 plaatsvinden en kan enkele minuten tot uren duren. Gedurende het rebooten zullen de diensten op deze webserver tijdelijk onbereikbaar zijn.

Extra details over komende hittegolf! 🥵

Zomer 2020Zomer 2020

Extra details over komende hittegolf! 🥵

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Vandaag en morgen beleven we de koelste dagen van deze week met temperaturen tussen de 20 en 22 graden. De komende uren blijft het meestal zwaarbewolkt met her en der een bui die kan vallen. Jammer genoeg zijn de regenhoeveelheden zeer beperkt en blijft het op de meeste plaatsen vanavond droog. Ook morgen blijft het volledig droog met zonnige perioden afgewisseld met wolkenvelden.

Vanaf woensdag krijgen we stralend weer met temperaturen die al richting de 30 graden kunnen klimmen. Donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag krijgen we een stevige hittegolf met elke dag temperaturen die tussen de 32 en 34 graden zullen liggen. Het is zelfs niet onmogelijk dat de hittegolf tot volgende week woensdag zal blijven duren. Vooral op vrijdag, zaterdag en zondag lijken de heetste dagen te worden met maxima tot zeer lokaal zelfs 35 graden. De kans op regen en/ of onweer is jammer genoeg nihil tijdens deze periode. Tijdens de nachtperioden koelt het gelukkig wel af met minimatemperaturen tussen de 15 en de 20 graden.

De actuele temperaturen kunnen jullie ook steeds raadplegen op onze website.

Geef een reactie

Andere berichten

Mogelijks veel regen en windstoten.

Afgelopen nacht kregen we al enkele (soms pittige) regenbuitjes, en dat zal de komende dagen niet anders zijn! Na enkele zonnige perioden

Tot begin volgende week nazomeren.

Wat een hitte vandaag (dinsdag 15 september 2020) waarbij het kwik tot wel 34,3 graden steeg te Ukkel! Het werd vandaag meteen