Close

Waarschuwing code geel: Kans op enkele stevige buien/WINDSTOTEN TOT 80KM/u.

Geldig op woe. 20 OKT VNF. vanaf 23:00 - 21 OKT 14:00. Op deze pagina kan u de ontwikkelingen volgen.

Waarschuwing code geel: Kans op veel neerslag.

GELDIG OP ZONDAG 26 JULI VAN 12u00 TOT 23u00. VOLG HIER DE NEERSLAGZONE.

BELANGRIJK BERICHT: WEERDATA GEDEELTELIJK OFFLINE.
UPDATE ZO. 25 JULI 9:46

Omwille van een storing bij onze provider is een gedeelte van onze website offline. Zo zijn we niet in de mogelijkheid om onze webcam en luchtkwaliteitsensor te tonen. We hopen dat dit probleem zo snel als mogelijk is verholpen.

Afscheid van NRJ!

Deel op social media.

Je kan ons steunen door dit bericht te delen op social media.

Films en seriesFilms en series
Na 2 jaar elke ochtend om 07:30 uur stipt het weerbericht gepresenteerd te hebben, presenteer ik deze ochtend voorlopig mijn laatste weerbericht LIVE (op een Coronaveilige manier) op NRJ. Vanaf eind volgende maand vertrek ik fulltime op stage waardoor ik tijdelijk het weerbericht niet meer kan inbellen. Niet getreurd, want de updates op Facebook zullen wel nog steeds dagelijks gepost worden!

Merci NRJ voor de prachtige paraplu en in het bijzonder wil ik Michaël Joossens, Jarne Rediers & Kim Muylaert extra bedanken voor de kansen die jullie mij de afgelopen 2 jaren gegeven hebben! Hopelijk kan ik na mijn stageperiode snel weer terugkeren om het weerbericht voor jullie te presenteren!

Dit bericht werd gepubliceerd door:

Meer berichten.

Advertentie.

Films en seriesFilms en series