Close

Afscheid van NRJ!

Deel op social media.

Je kan ons steunen door dit bericht te delen op social media.

Films en seriesFilms en series
Na 2 jaar elke ochtend om 07:30 uur stipt het weerbericht gepresenteerd te hebben, presenteer ik deze ochtend voorlopig mijn laatste weerbericht LIVE (op een Coronaveilige manier) op NRJ. Vanaf eind volgende maand vertrek ik fulltime op stage waardoor ik tijdelijk het weerbericht niet meer kan inbellen. Niet getreurd, want de updates op Facebook zullen wel nog steeds dagelijks gepost worden!

Merci NRJ voor de prachtige paraplu en in het bijzonder wil ik Michaël Joossens, Jarne Rediers & Kim Muylaert extra bedanken voor de kansen die jullie mij de afgelopen 2 jaren gegeven hebben! Hopelijk kan ik na mijn stageperiode snel weer terugkeren om het weerbericht voor jullie te presenteren!

Dit bericht werd gepubliceerd door:

Meer berichten.

Advertentie.

Films en seriesFilms en series