Close

Aanvraagformulier Advies strooidienst.

Sinds begin januari 2019 is het mogelijk voor organisaties/ bedrijven en particulieren om een adviesverlening op maat te ontvangen voor strooi & gladheidsbestrijdingen!

Dit weerstation maakt gebruik van enorm veel instrumenten en sensoren die ook nog eens meteen binnen enkele seconden op deze website bijgewerkt worden om de meest actueelste gegevens weer te geven.

Wanneer er enkele dagen op voorhand gladheid verwacht wordt, dan zal U hiervan zo snel mogelijk van op de hoogte gesteld worden. Via allerhande weermodellen & weergegevens kan ik dan een advies doormailen naar iedereen die zich aanmeldt en reeds aangemeld heeft.

Ook bij onverwachte gladheid (wanneer de temperaturen en/ of dauwpunten lager uitvallen) bijvoorbeeld bij plotse opklaringen & vochtigheid, zal ik mijn uiterste best doen om U zo spoed mogelijk hiervan op de hoogte te brengen, ook in de nachtperioden!

Tijdens verwachte sneeuwsituaties kan u dan ook uitgebreide updates ontvangen (die naast mijn Facebookpagina ook gedeeld worden) maar voor de strooi & gladheidsbestrijdingen wat specifieker gericht zullen zijn. Deze adviesverlening gebeurt volledig op vrijwillige basis. Ik ben dan ook niet aansprakelijk voor eventuele onverwachte gladheid waarvan ik u niet tijdig op de hoogte gesteld kon hebben door omstandigheden. Dit is me gelukkig nog niet vaak overkomen, ik zal altijd mijn uiterste best doen om U (en de volgers op mijn Facebookpagina) zo goed als mogelijk in te lichten met de actueelste weergegevens die trouwens steeds up to date zijn! Kent u dus mensen, bedrijven, gemeentes, organisaties,… waarvoor deze adviezen interessant kunnen zijn voor de regio van de Kempen & Antwerpen in het algemeen?

Aanvraagformulier Advies strooidienst.