Goede namiddag!

Zoals beschreven in voorgaand blogbericht, konden jullie de weersverwachtingen raadplegen vanaf deze donderdag tot en met zondag in verband met de Worstenfeesten die door zullen gaan in Vlimmeren. Ik heb voor jullie goed nieuws te melden! De neerslag die voor zaterdag berekend werd, zal wat later onze regio bereiken! Hierdoor ziet het er ook zaterdagavond quasi volledig droog uit, met voorlopig pas na 2 uur regen vanaf het zuidoosten. Al zal het zaterdag overdag ook weer niet heel de dag droog blijven… Vooral rond zaterdagochtend kunnen er enkele regenbuien verwachten, maar een verregende zaterdag zal het dus (zoals eerst werd gedacht) het zeker niet worden! 😉

In de nacht naar zondag en zondagnamiddag kan het dan wel enige tijd gaan regenen, maar zondagnamiddag (vanaf 15 uur ongeveer) ziet er weer een pak droger uit!

Eerst zullen we wel een regenachtige vrijdagavond moeten doorstaan… Vanaf middernacht kan het gaan regenen vanaf het westen, waarbij er enkele uren aan een stuk wat regen kan gaan vallen.

Ook de temperaturen zullen zeker aangenaam aanvoelen, met vandaag (vrijdag) zelfs de 24 graden die behaald kan worden. Het kwik zal tijdens de nachtelijke uren eerder rond 15 graden gaan schommelen. Zaterdag halen we overdag nog maxima rond 23 graden, zondag zal dat nog maar 21 graden zijn. De wind blaast geheel deze editie van de Worstenfeesten uit zuid tot zuidwesten met vooral op zaterdag een goed voelbare wind met rukwinden tot 50 km/h.

Dus al een excuus minder om deze 50ste editie te missen! 😉 😀

Tickets kunnen nog zeker gekocht worden via www.worstenfeesten.be