Adviesverlening strooidiensten

Sinds begin januari 2019 is het mogelijk voor organisaties/ bedrijven en particulieren om een adviesverlening op maat te ontvangen voor strooi & gladheidsbestrijdingen!

Vanwege de vele weerinstrumenten waarover dit weerstation beschikt hier in Zoersel, volg ik dag en nacht, 24 op 24, 7 op 7 de weergegevens op de voet op. Wanneer het blijkt dat het onverwacht feller dan verwacht afkoelt, dan probeer ik de strooi & gladheidsbestrijdingen daarover zo snel als mogelijk via mail in te lichten.

Hoe werkt deze adviesverlening?

U kan zich aanmelden via dit contactformulier of via info@weerstationzoersel.be met als onderwerp “aanvraag adviesverlening” en met het juiste mailadres waarop U de adviezen wilt ontvangen. Wanneer er enkele dagen op voorhand gladheid verwacht wordt, dan zal U hiervan zo snel mogelijk van op de hoogte gesteld worden. Via allerhande weermodellen & weergegevens kan ik dan een advies doormailen naar iedereen die zich aanmeldt en reeds aangemeld heeft.

Ook bij onverwachte gladheid (wanneer de temperaturen en/ of dauwpunten lager uitvallen) bijvoorbeeld bij plotse opklaringen & vochtigheid, zal ik mijn uiterste best doen om U zo spoed mogelijk hiervan op de hoogte te brengen, ook in de nachtperioden!

Tijdens verwachte sneeuwsituaties kan u dan ook uitgebreide updates ontvangen (die naast mijn Facebookpagina ook gedeeld worden) maar voor de strooi & gladheidsbestrijdingen wat specifieker gericht zullen zijn.

Deze adviesverlening gebeurt volledig op vrijwillige basis. Ik ben dan ook niet aansprakelijk voor eventuele onverwachte gladheid waarvan ik u niet tijdig op de hoogte gesteld kon hebben door omstandigheden. Dit is me gelukkig nog niet vaak overkomen, ik zal altijd mijn uiterste best doen om U (en de volgers op mijn Facebookpagina) zo goed als mogelijk in te lichten met de allernieuwste weergegevens die trouwens steeds up to date op de website weergegeven worden.

Kent u dus mensen, bedrijven, gemeentes, organisaties,… waarvoor deze adviezen interessant kunnen zijn voor de regio van de Kempen & Antwerpen in het algemeen?

Aarzel dan niet om mij te contacteren! (meer info via mail)

 

De volgende bedrijven/ gemeenten maken al sinds januari 2019 gebruik van deze adviesverlening: 

Schuiven naar boven